Leje af skabe

Skabe og størrelser (højde, bredde, dybde)           Pris pr. md.

små              (h:   40, B: 65, D: 60)                           20 kr

mellem          (h:   90, B: 65, D:60)                           40 kr

stor               (h: 130, B: 65, D:60)                            60 kr

Rideskolens store skabe er forbeholdt pensionærer

Rideskolens små skabe er forbeholdt rideskoleryttere

Rideskolens mellem størrelse skabe er forbeholdt rideskoleparter / privat parter

Egne skabe, selvbygget skabe kan lejes af alle.

Pga. den store efterspørgsel, som gør at vi ikke har skabe nok, så kan man få tilladelse til selv at stille et skab op på en nærmere anvist plads.

Hvis man ønsker et skab eller ønsker at stille et skab op, så skal man kontakte kontoret som vil være behjælpelig med at anvise et skab eller alternativt at anvise en plads til et skab man selv stiller op. Man kan ikke indbyrdes bytte pladser eller skabe.

Vi er også ved at løbe tør for plads til nye skabe. Derfor skal man altid først aftale med kontoret hvor stort et skab man kan få lov at sætte op.

Retningslinier for skabe man selv stiller op:

Kontoret anviser max størrelse af skabe på nye pladser i forhold til placeringen af skabet, da det er forskelligt hvilke mål som kan lade sig gøre i forhold til højde og breddde.

Hvis man har eget skab sat op, så skal det tages ned når man fraflytter, og når man ikke længere har opstaldning på BAL og overgår som partrytter eller blot aktivt medlem og har mere end ét skab, kan kontoret beslutte at et eller flere skabe fjernes.

Kontakt kontoret for at komme på venteliste til skabsleje her: kontor@balleruprideklub.dk