Vores heste


Bandit

Welsh pony 16 år

Bandit er en af vores småponyer. Han er rigtig sød i stalden, og elsker at blive striglet og nusset. Dog er han lidt nervøs ved hurtige bevægelser. Han er sød at ride på - kan være en lille smule sløv, så det er en god idé at have en lille pisk med. Han er ikke så stor, så han kan kun rides af en lille rytter.

Miss Charming

Blanding 17 år

Miss Charming er en af vores småponyer. Miss Charming er en meget sød pony, og egner sig både til nybegyndere og øvede. Hun laver aldrig ballade. Man behøver hverken pisk eller sporer på hende. Hun er god til det hele - både dressur, spring og tur skoven.

Sofus

Blanding 14 år

Sofus er en af vores småponyer. Sofus er super sød i stalden, og elsker at blive nusset. Sofus kan rides af alle - både begyndere og rutinerede. Sofus er god til alting, men han kan godt være lidt langsom.

Maloo

Blanding 12 år

Maloo er en af vores småponyer. Maloo er rigtig sød at ride på og god til både dressur, spring og en tur i skoven.

Lille Charlie

Blanding 18 år

Charlie er en af vores småponyer. Lille Charlie er et rigtigt nussehoved i stalden. Han er sød at ride på, men man skal være lidt bestemt, for ellers går han sine egne vegne.

Romeo

Fjordhest 16 år

Romeo er en af vores storponyer. Han er rigtig sød at ride på, og er lidt til den dovne side. Han kan godt være lidt stærk sommetider, men man kan altid stole på ham. Romeo er god til dressur og spring samt at ride i skoven på.

James

Blanding 23 år

James er en af vores storponyer. Han har været hos os rigtig længe og kan rides både af begyndere og øvede ryttere. Han kan godt være lidt doven, men han er dygtig til både spring og dressur og elsker en tur i skoven.

Rex

Blanding 15 år

Rex er en af vores heste. Han er sød både i stalden og på ridebanen, og han kan rides af både begyndere og øvede ryttere.

Soroya

0 år

Soroya er en af vores storponyer. Hun kaldes også Bambi. Hun går frisk fremad og kan rides for små signaler. Hun elsker en tur i skoven og er god til både spring og dressur.

Beauty

Blanding 10 år

Beauty er en af vores småponyer. Beauty er sød at ride på men skal have tydelige signaler under ridning. Hun er en bestemt men sød dame.

Maestro

Lippizaner 12 år

Maestro er en af vores heste. Han er sød men kan godt kigge lidt på nye ting. Han elsker en tur i skoven og er også rigtig fin til dressur.

Snøvsen

Blanding 18 år

Snøvsen er en af vores heste. Snøvsen er sød at ride på. Han kan godt være lidt doven, men kan gå rigtig fint dressur med den rigtige rytter. Han kan godt lide at springe, og han er super at ride i skoven på.

Snehvide

Blanding 13 år

Snehvide er en af vores storponyer. Hun er blid og god som dagen er lang. Hun går frisk fremad men kan rides af alle. Hun er også et rigtigt nussehoved.

Ariel

13 år

Ariel er en af vores småponyer. Hun er en rigtig hoppe, der har en holdning til tingene, men er samtidig sød og kan rides af alle.

Lille Per

11 år

Lille Per er en af vores småponyer. Han er sød og rar og kan rides af alle.

Pepper

14 år

Pepper er en af vores småponyer. Han er ikke så stor, så han skal helst have en lille rytter. Han kan rides af både begyndere og øvede ryttere.

Lille Emil

12 år

Lille Emil er en af vores småponyer. Han er sød og frisk og kan gå både spring, dressur og i skoven. Han kan rides med lette signaler.

Pascal

19 år

Pascal er en af vores heste. Han er meget rolig og bomstærk og kan rides af både begyndere og øvede ryttere.

Triton

14 år

Triton er en af vores storponyer. Han er meget rolig og gør altid, hvad han bliver bedt om. Han er derfor god til både begyndere og øvede ryttere.

Pablo

15 år

Pablo er en af vores storponyer. Han er især god til at ride spring, men han kan også godt lide at ride dressur eller en tur i skoven.

Elsa

8 år

Elsa er en rigtig godmodig pony, som stadig har fin fremaddrift. Hun er god til både spring, dressur og skovtur.

Princess

14 år

Princess er en af vores storponyer. Hun er glad og fremadgående. Hun kan godt lide både spring og dressur.

Arthur

Wielkoposlka/poch.trakenskie 29 år

Arthur er en af vores heste. Han er ikke så gammel men har et meget roligt og mildt sind.

Pippi

19 år

Pippi er en af vores småponyer. Hun er god til både at ride i skoven, springe og ride dressur.

Hansi

Blandning 10 år

Hansi er en rigtig rar dreng, som aldrig gør noget galt. Han kan godt lide at gå i halen af de andre heste, og kan godt finde på at dreje for at komme hen til dem. Han er fin til dressur og sød i skoven.

Bon Bon

Svensk varmblod 14 år

Bon Bon er en sød og meget populær hest, som er god til alting. Han kan ikke lide, hvis man hiver ham for meget i munden.

Ashia

Dansk Varmblod 17 år

Ashia er rigtig fin til både spring og dressur. Hun er også rigtig sød i stalden.

Herkules

Blanding 11 år

Herkules er en stor men rar hest, der er rigtig fin til både spring og dressur. Han kan bedst lide at blive striglet på staldgangen.

Polo

Blanding 7 år

Polo er rigtig sød men en anelse uerfaren, så han skal have lidt ekstra hjælp.