Vores heste


Bandit

Welsh pony 14 år

Bandit er en af vores småponyer. Han er rigtig sød i stalden, og elsker at blive striglet og nusset. Dog er han lidt nervøs ved hurtige bevægelser. Han er sød at ride på - kan være en lille smule sløv, så det er en god idé at have en lille pisk med. Han er ikke så stor, så han kan kun rides af en lille rytter.

Miss Charming

Blanding 15 år

Miss Charming er en af vores småponyer. Miss Charming er en meget sød pony, og egner sig både til nybegyndere og øvede. Hun laver aldrig ballade. Man behøver hverken pisk eller sporer på hende. Hun er god til det hele - både dressur, spring og tur skoven.

Beauty

Blanding 8 år

Beauty er en af vores småponyer. Beauty er sød at ride på men skal have tydelige signaler under ridning. Hun er en bestemt men sød dame.

Sofus

Blanding 12 år

Sofus er en af vores småponyer. Sofus er super sød i stalden, og elsker at blive nusset. Sofus kan rides af alle - både begyndere og rutinerede. Sofus er god til alting, men han kan godt være lidt langsom.

Maloo

Blanding 10 år

Maloo er en af vores småponyer. Maloo er rigtig sød at ride på og god til både dressur, spring og en tur i skoven.

Lille Charlie

Blanding 16 år

Charlie er en af vores småponyer. Lille Charlie er et rigtigt nussehoved i stalden. Han er sød at ride på, men man skal være lidt bestemt, for ellers går han sine egne vegne.

Golden

Blanding 18 år

Golden er en af vores storponyer. Hun er rigtig god til både dressur, spring og skovtur, og går frisk fremad. Hun er glad for mad, og skynder sig ind i sin boks for at tjekke krybben.

Romeo

Fjordhest 15 år

Romeo er en af vores storponyer. Han er rigtig sød at ride på, og er lidt til den dovne side. Han kan godt være lidt stærk sommetider, men man kan altid stole på ham. Romeo er god til dressur og spring samt at ride i skoven på.

James

Blanding 21 år

James er en af vores storponyer. Han har været hos os rigtig længe og kan rides både af begyndere og øvede ryttere. Han kan godt være lidt doven, men han er dygtig til både spring og dressur og elsker en tur i skoven.

Tinka

Tinker 12 år

Tinka er en af vores storponyer. Tinka er meget energisk og følsom for hjælperne men kan samtidig rides både af begyndere og øvede ryttere. Tinka er god til det hele. Hun går ofte forrest i skoven.

Rex

Blanding 13 år

Rex er en af vores heste. Han er sød både i stalden og på ridebanen, og han kan rides af både begyndere og øvede ryttere.

Maestro

Lippizaner 10 år

Maestro er en af vores heste. Han er sød men kan godt kigge lidt på nye ting. Han elsker en tur i skoven og er også rigtig fin til dressur.

Cilas

Blanding 17 år

Cilas er en af vores heste. Cilas er rolig og kan rides af både begyndere og øvede ryttere. Han er rigtig fin til både spring og dressur og elsker en tur i skoven. Han elsker at få lov til at følge efter en af de andre heste.

Snøvsen

Blanding 17 år

Snøvsen er en af vores heste. Snøvsen er sød at ride på. Han kan godt være lidt doven, men kan gå rigtig fint dressur med den rigtige rytter. Han kan godt lide at springe, og han er super at ride i skoven på.

Snehvide

Blanding 11 år

Snehvide er en af vores storponyer. Hun er blid og god som dagen er lang. Hun går frisk fremad men kan rides af alle. Hun er også et rigtigt nussehoved.

Ariel

11 år

Ariel er en af vores småponyer. Hun er en rigtig hoppe, der har en holdning til tingene, men er samtidig sød og kan rides af alle.

Lille Per

9 år

Lille Per er en af vores småponyer. Han er sød og rar og kan rides af alle.

Pepper

12 år

Pepper er en af vores småponyer. Han er ikke så stor, så han skal helst have en lille rytter. Han kan rides af både begyndere og øvede ryttere.

Lille Emil

10 år

Lille Emil er en af vores småponyer. Han er sød og frisk og kan gå både spring, dressur og i skoven. Han kan rides med lette signaler.

Magic

16 år

Magic er en af vores heste. Han er dejligt fremadgående, og kan gå rigtig fint dressur. Han skal rides med en let hånd.

Pascal

17 år

Pascal er en af vores heste. Han er meget rolig og bomstærk og kan rides af både begyndere og øvede ryttere.

Triton

12 år

Triton er en af vores storponyer. Han er meget rolig og gør altid, hvad han bliver bedt om. Han er derfor god til både begyndere og øvede ryttere.

Pablo

14 år

Pablo er en af vores storponyer. Han er især god til at ride spring, men han kan også godt lide at ride dressur eller en tur i skoven.

Princess

12 år

Princess er en af vores storponyer. Hun er glad og fremadgående. Hun kan godt lide både spring og dressur.

Arthur

0 år

Arthur er en af vores heste. Han er ikke så gammel men har et meget roligt og mildt sind.

Soroya

0 år

Soroya er en af vores storponyer. Hun kaldes også Bambi. Hun går frisk fremad og kan rides for små signaler. Hun elsker en tur i skoven og er god til både spring og dressur.

Pippi

0 år

Pippi er en af vores småponyer. Hun er god til både at ride i skoven, springe og ride dressur.