Vores heste


Bandit

Welsh pony 13 år

Bandit er en af vores småponyer. Han er rigtig sød i stalden, og elsker at blive striglet og nusset. Dog er han lidt nervøs ved hurtige bevægelser. Bandit er sød at sadle op, og kan sagtens sadles op inde i boksen. Han er sød at ride på - kan være en lille smule sløv, så det er en god idé at have en lille pisk med.

Miss Charming

Blanding 15 år

Miss Charming er en af vores småponyer. Hun er rigtig sød i stalden, og elsker at nusse. Hun er rigtig nem at sadle op. Miss Charming er en meget sød pony, og egner sig både til nybegyndere og øvede. Hun laver aldrig ballade. Man behøver hverken pisk eller sporer på hende. Hun er god til det hele - både dressur, spring og tur skoven :-)

Beauty

Blanding 7 år

Beauty er en af vores småponyer. Beauty er sød i stalden, og sød at sadle op. Hun er ung, og derfor ikke helt så rutineret endnu. Beauty er sød at ride på, men skal have en lille smule tydeligere signaler under ridning.

Sofus

Blanding 11 år

Sofus er en af vores småponyer. Sofus er super sød i stalden, og elsker at blive nusset. Han er sød at sadle op, og kan sagtens sadles op inde i boksen. Sofus kan rides af alle - både begyndere og rutinerede. Sofus er god til alting - både dressur og spring. Han er super sød i skoven, og er også god til ponylege Hvis der er noget man skal tage hensyn til: Man kan godt ride pisk på Sofus

Maloo

Blanding 9 år

Maloo er en af vores småponyer. Maloo er sød i stalden og elsker at nusse. Hun kan dog være en smule urolig ved opsadling, og kan bedst lide ro omkring sig. Hun skal sadles op på staldgangen, og gjorden skal spændes løst. Maloo er rigtig sød at ride på, og god til både dressur, spring og tur i skoven.

Lille Charlie

Blanding 16 år

Charlie er en af vores småponyer. Lille Charlie er rigtig nussehoved i stalden. Han er også rigtig sød at sadle op, og man kan sagtens sadle ham op inde i boksen. Lille Charlie er sød at ride på. Man skal dog være lidt bestemt over for ham, og så kan han ikke lide at få flere kommandoer på samme tid - f.eks. både at blive trukket i tøjlen, og samtidig sparket i siden. Lille Charlie er god til både dressur og spring. Han er også sød i skoven. Hvis der er noget man skal tage hensyn til: Man kan ride pisk på Lille Charlie.

Golden

Blanding 18 år

Golden er en af vores storponyer. Golden er rigtig sød. Hun står pænt stille, når hun strigles og får ordnet hove. Er også sød at sadle op. Under ridning er hun ligeledes sød, og er rigtig god til både dressur, spring og skovtur. Hun er glad for mad, og skynder sig ind i sin boks for at tjekke krybben.

Romeo

Fjordhest 14 år

Romeo er en af vores storponyer. Romeo er rigtig sød i stalden, og elsker at blive striglet. Han er et rigtig nussehoved. Romeo er ligeledes sød at sadle op. Han er rigtig sød at ride på, og er lidt til den dovne side. Han kan godt være lidt stærk sommetider. Romeo er god til dressur og spring, samt at ride i skoven på.

James

Blanding 20 år

James er en af vores storponyer. James er rigtig sød i stalden. Han elsker at blive nusset. Man kan sagtens sadle ham op inde i boksen. James er sød at ride på. Han er god til både dressur og spring. Han er også sød i skoven. James kan ikke lide, når de andre ponyer er for tæt på ham.

Tinka

Tinker 12 år

Tinka er en af vores storponyer. Tinka er meget sød i stalden, og elsker at blive striglet og nusset. Hun er sød ved opsadling, og kan både sadles op på staldgangen og i boksen. Tinka er meget energisk og følsom for hjælperne. Tinka er god til det hele. Hun går ofte forrest i skoven. Tinka skal have flettet sin man, da hun ellers får det for varmt under den.

Rex

Blanding 13 år

Rex er en af vores heste. Rex er sød i stalden. Han elsker at blive striglet. Vær opmærksom på at strigle ham godt i sadellejet, da han nemt får varmeknopper. Hvis Rex er meget støvet, er det vigtigt at han bliver striglet et godt ventileret sted (fx ved døren) pga. allergi. Rex er sød og rolig at ride på. Rex er sød til dressur. Han elsker at spring og bliver i super godt humør. Han er sød i skoven men kigger lidt.?

Asterix

Frederiksborger 20 år

Aterix er en af vores heste. Asterix er sød i boksen, og sød at strigle og sadle op. Han er sød at ride på, men kan godt finde på at snyde lidt i hjørnerne. Asterix elsker at springe og gør det med STOR iver. Han er også rigtig god til dressur, og sød i skoven.

Maestro

Lippizaner 10 år

Maestro er en af vores heste, Maestro er sød både i boks og på staldgangen. Han står pænt stille, og elsker at blive striglet og nusset. Han er lidt forsigtig så vær rolig omkring ham. Maestro er en følsom hest at ride på. Han reagerer fint på hjælperne. Han kan bedst lide en rolig rytter. Han reagerer på lyde, men er meget lydhør for stemmen så snak roligt til ham.

Cilas

Blanding 16 år

Cilas er en af vores heste. Cilas er rigtig sød at strigle, og nusse med. Han er ikke så glad for at få sadel på, og det er vigtigt at gjorden ikke spændes stramt med det samme. Cilas er sød at ride på, og går med både begyndere og øvede. Han kan bedst lide at have en anden hest foran sig, og kan ellers finde på at stoppe op. Er rimelig god til både dressur, spring og skovtur.

Zytopia

Blanding 16 år

Zytopia er en af vores heste. Zytopia er rigtig sød i stalden og ved opsadling. Hun kan sagtens sadles op inde i boksen. På staldgangen bliver hun lidt sur, hvis de andre heste kommer for tæt på. Zytopia kan rides af alle. Hun er sød og rolig og laver ingen ballade. Hun er ærlig og ikke bange for noget. Hun bryder sig ikke om, når de andre kommer for tæt på i ridehuset. Hun er rigtig fin i dressur, super til at springe og fantastisk i skoven.

Snøvsen

Blanding 16 år

Snøvsen er en af vores heste. Snøvsen kan godt være lidt fræk i stalden. Han skal helst sadles op på staldgangen, da han bliver sur når han skal have sadel på og have spændt gjord. Derfor skal hans sadel spændes løst i stalden. Snøvsen er sød at ride på. Han kan godt være lidt doven. Han kan godt lide at springe, og han er super at ride i skoven på.

Jumper

Tysk Oldenborger 18 år

Jumper er en af vores heste. Jumper er sød i stalden og kan sagtens sadles op inde i boksen. Han er et rigtigt nussehoved. Han kan sommetider virke lidt nervøs, men man skal bare være rolig omkring ham. Jumper er sød at ride på, og er super god til dressur. I springning bliver han meget ivrig, og kan også godt være ret frisk i skoven.

Snehvide

Blanding 11 år

Snehvide er en af vores storponyer. Snehvide har ikke været på rideskolen så længe. Hun er dog rigtig sød. Hun elsker at blive nusset på staldgangen, og er rigtig sød ved opsadling. Når man rider på hende, kan hun godt være en lille smule hurtig, og ikke så rutineret i at være rideskolepony endnu, men gør sit bedste for at gøre det rigtigt. Snehvide er sød i skoven, og kan også godt lide at springe. Silke er sød at ride på. Hun har brug for lidt hjælp i galop, det er derfor en god ide at have en pisk med. Silke elsker at springe og ride i skoven.

Ariel

0 år

Mere info kommer snart

Lille Per

0 år

Mere info kommer snart

Lille Emil

0 år

Mere info kommer snart

Pascal

0 år

Mere info kommer snart

Triton

0 år

Mere info kommer snart

Pablo

0 år

Mere info kommer snart

Princess

0 år

Mere info kommer snart