Hestepension

Vi benytter betalingsløsning med betalingskort. Dankort, Mastercard mfl.

Opstaldningsleje pr. 1/3-2021

Opstaldningsleje inkl. foder pr. måned:

Boks på halm: 3.750 kr. (før 3.680) inkl. foder 1+2 og 3 gange daglig wrap, inkl. udmugning

Boks på Træpiller: 3.750 kr. (før 3.680) inkl. foder 1+2 og 3 gange daglig wrap, ekskl. udmugning

(foder 1: Krafft Performance Low Starch) / (foder 2: Krafft Sport Original)

Tømning af pilleboks ved fraflytning eller boksskifte foretaget af personale: 200 kr.

Boksskifte fra halm til piller: 800 kr. for at få fyldt op med træpiller

Bokse kan reserveres i op til 3 måneder om året (inden for 12 mdr.). Boksreservation koster 2.000 kr. pr. måned.

Se priser og regler for opstaldningsleje:

Boksreservation aftales og meddeles kontoret senest d. 15. i måneden.

(Man kan kun komme retur med en måneds varsel pr. d. 1. i måneden)

Ved tilflytning - betales et depositum svarende til 2 måneders opstaldningsleje, nuværende depositum dog kr. 6.250,-.

Ved opsigelse - der er en måneds varsel til den 20. i en måned. Opsigelsesperioden løber fra d. 20. til d. 1. + 1 måned.

Anmodning om staldplads.docx – skrivebeskyttet. Klik på linket, tilstand til udfyldning af felter vælges på menuen “vis” “rediger dokument” og udfyld felterne.

Anmodning om staldplads.pdf– for at udfylde pdf filen – åbn filen og vælg “gem som” og gem filen, åbn filen fra filplaceringen og vælg menuen “Værktøjer”, tryk på “udfyld og underskriv”. Du kan nu dobbeltklikke i skrivefelterne og udfylde anmodningen.

Foder

Foderpris pr. dag: halmboks 25 kr. / pilleboks 25 kr.

(Foderpris er inkluderet i ovenstående pris på opstaldningsleje, men kan refunderes hvis hesten er bortrejst. Se reglerne under menuen “Klubben”, “regler”.)

Med virkning fra 1. marts 2021 koster HØ 50 kr. (før 150) per daglig måltid af max 3 kg pr. måned (Max 9 kg). Dvs. hvis din hest får 3 kg HØ 3 gange dagligt koster det 150 kr. om måneden. Hø udover 9 kg pr. dag betales med kr. 150 pr 3 kg (betales pr. hele måned)

En gang ekstra daglig wrap af max 3 kg: 300 kr. pr. måned (betales pr. hele måned)

Ekstra træpiller: 46 kr. pr. pose (kan udleveres kun om fredagen)

Diverse fodertilskud: 150 kr. pr. måned (Dog ikke lægeordineret medicin)

Det anbefales at du søger vejledning hos en fagkyndig person,- staldpersonale, Maria Kroman (daglig leder), en foderekspert, din dyrlæge eller underviser inden du foretager ændringer din hests foderplan.

Ændringer af ekstra ydelser (hø, træpiller, fold, foder m.m.) sker efter aftale med staldpersonalet på mail stald@balleruprideklub.dk og du skal herefter meddele det skriftligt til kontor@balleruprideklub.dk senest den 15. inden kl. 12.00 med økonomisk virkning fra den efterfølgende 1.

Ekstra piller opkræves bagudrettet d. 15. i forrige måned til d. 14. i måneden efter og faktureres efterfølgende d. 1.

Staldpersonale: stald@balleruprideklub.dk         Kontoret: kontor@balleruprideklub.dk

Foldordning

Ind og ud fra fold 5 dage: 475 kr. pr. måned.

Ind eller ud fra fold 5 dage: 300 kr. pr. måned.

Boots / bandager på hest/pony når der trækkes på fold: 200 kr. pr. måned.

Staldgamacher af: 150 kr. pr. måned            Klokker, gamacher på/af (mere end 4 stykker ting): 150 kr. pr. måned

Tilmelding til foldordning er gældende pr. hele måned.

Kort over foldene januar 2021

Trailerparkering

50 kr. pr. måned.

Se regler for trailerparkering under menuen “Klubben”.