Mulighed for at ride erstatningstimer

29-01-2021

Som følge af de gældende retningslinjer er rideskolen desværre lukket ned til og med d. 28. Februar. 

Vi har længe tænkt på muligheder for at tilbyde kompensation for nogen af de tabte ridetimer - det har bare ikke været muligt indtil videre. Men nu har vi fundet på lidt løsninger på at komme lidt ud og ride igen smiley
De gældende retningslinjer gør desværre at vi er begrænset på forsamlingsforbud på 5 Pers, og ridehuset ikke må benyttes. Derudover er vi begrænset af årstiden. Men vi har oprettet nogen “Corona-hold” i de lyse timer, når vind og vejr tillader det. 

Der vil gælde følgende: 
* Alle hold får tildelt 7 tilgodesedler for nedlukningen - vi er klar over at det ikke dækker alle de tabte ridetimer, men hvis alle skal have 1:1 ridetime, så vil vores ponyer og heste blive slidt ned af alle de ekstra timer. Men vi vil også gerne tilgodese jer alle - så en “mellemvej” er fundet. 
* Der bliver lavet forskellige aktiviteter i løbet af året - når det er muligt - for at benytte tilgodesedlerne. 

* I perioden frem til d. 28. Februar tilbydes ridning udendørs. Det bliver primært skovture, men de dage bundforholdene tillader det, så vil det også være muligt med undervisning på udendørsbaner.
 - max 4 på et hold  
 - Ridning i hverdage i tidsrummet fra kl 14-17. Weekender i tidsrummet fra kl 8-17. 
 - hver uge lægges der et link op med tilmelding til de planlagte hold for den kommende uge. Der vil være for alle niveauer.  
 - Tilmelding er bindende, og man kan kun melde sig til ved at oplyse medlems.nr. 
 - Risiko for aflysning i sidste øjeblik pga vejret. 
 - Vi opfordrer til at man ikke melder sig til hver uge, men giver plads til hinanden. Der er desværre ikke pladser nok til alle på en uge, så derfor tænk på din klubkammerat heart 
 - Rider man på 1 hold, bruger man 1 tilgodeseddel. 

Håber at I vil tage godt imod det, og få glæde af muligheden for at komme lidt ud at ride igen. Og så håber jeg vejret vil vise sig fra sin milde side. 

Vejret ser desværre meget koldt ud den næste uge. Vi starter op så snart vejret tillader det.

Du finder dit medlemsnr her: