Prøvetime

Hvis du godt kunne tænke dig at gå til ridning, men ikke er helt sikker – så er det en god ide at komme til en prøvetime. (eller 2 )

Rideskoleholdene har ni ryttere på holdene og vi har inddelt holdene i: småpony, storpony og heste, og i niveauerne begynder, letøvet og øvet.

Der er prøvetimer i takt med at der bliver ledige pladser på holdene.

Du kan booke en prøvetime ved kontakt til kontoret. Find et egnet hold på vores ridehusplan (balleruprideklub.dk) – et begynderhold, hvis du er begynder eller et let øvet, hvis du kan ride skridt, trav og galop selv, ring på 44 65 53 89 eller skriv til den rideskoleansvarlige på: rideskoleansvarlig@balleruprideklub.dk

Når du kommer til prøvetime eller starter til ridning, er det en god ting at have bukser på, som er lavet af noget blødt stof – og eventuelt et par handsker. Desuden skal du have en ridehjelm på – vi har lånehjelme, og gummistøvler eller sko med en hæl på, så din fod ikke glider igennem stigbøjlen.

Husk at klæde dig efter vejret.

Når du kommer til din ridetime må du forvente at skulle strigle og sadle ponyen/hesten op. Derfor skal du møde mindst 30 min. før timens start.

Pris på prøvetimer

små ponyer            100,00 kr. 45 min

Stor ponyer            130,00 kr. 60 min

Hest                        150,00 kr. 60 min

Når du har aftalt en prøvetime med rideskoleansvarlig, betales / bookes prøvetimen med betalingskort ved at gå til menuen "Tilmelding>Rideskolen>Prøvetime eller på linket her: Køb prøvetime

Hvis du er interesseret i at starte på et hold, kan du sende en mail til rideskoleansvarlig@balleruprideklub.dk med følgende oplysninger:

Navn, Adresse, Tlf. nr., Mail, Fødselsdato, Hold ønske.

Herefter har du løbende 1 måneds opsigelse til d. 1