Enetimer i påsken 2023

20-03-2023

Vi tilbyder enetimer i dressur og spring i helligdagene omkring påske🐣. I kan se et overblik over, hvilke dage vi afholder de forskellige aktiviteter herunder.

Dato: Helligdag: Aktivitet: Pris:
6/4-2023 Skærtorsdag Enetimer dressur 200 kr.
7/4-2023 Langfredag Enetimer dressur 200 kr.
9/4-2023 Påskedag Spring i små hold 150 kr.
10/4-2023 2. påskedag Enetimer dressur 200 kr.

Booking åbner torsdag den 30/3 kl. 14. Man kan ikke booke før.  

I kan booke enetimer i dressur og spring via. dette link: https://staevneplanner.azurewebsites.net/

Hvis I har spørgsmål eller problemer med at booke, kan I skrive til rideskoleansvarlig@balleruprideklub.dk

 

Der er ikke normale rideskolehold på helligdagene i påsken. Alle andre dage i påsken end helligdagene, er der normale rideskolehold. 🙂

Læs mere

TILMELDING TIL ÅRETS RIDELEJRE 2023

14-03-2023

Tilmeldingen til sommerens ridelejre for børn starter onsdag d. 15/3 kl. 17:00.

OBS:  NYT TILMELDINGS-SYSTEM 

 

Man booker via. nedenstående link for alle uger: https://balleruprideklub.dk/events

Man skal melde sig på den størrelse pony/hest som man normalt rider på, og også det rigtige niveau - ellers annuleres tilmeldingen. Er man vant til også at ride andre størrelse pony, end man er tilmeldt hold, så snak med din underviser om det er ok at tilmelde dig andet. I uge 26 og 27 skal man kunne galopere selv i skoven for at kunne komme med. Uge 31 er derimod åben for begyndere. 

 

Hvis I har problemer eller spørgsmål ift. booking af ridelejr, så er I velkommen til at skrive til rideskoleansvarlig@balleruprideklub.dk

HUSK at pladserne bliver revet væk. Der plejer at blive udsolgt på få minutter.

Pris: 3150 kr. inkl. ridning, undervisning, overnatning og mad. Du betaler det fulde beløb ved tilmelding, hvoraf 1150 kr. udgør depositum. Depositum er bindende og tilbagebetales ikke. 

 

Ved egen hest/pony opstaldet på BAL gives 500 kr. i rabat.

Læs mere

Rideskolestævne 26.-28. maj 2023

09-03-2023

 TILMELDING TIL RIDESKOLESTÆVNET STARTER 27. MARTS 2023

🐴Så er der Rideskolestævne🐴

26.-28. maj 2023

 

Kom og vær med - alle kan deltage
 

Tilmeldingen til rideskolestævne foregår elektronisk  
 med betaling via MobilePay
📲


Tilmeldingen åbner 27. marts 2023
Tilmeldingsfrist for rideskoleryttere er 2. april 2023

For privatryttere er fristen 12. maj 2023

 

 

Snak med din underviser om hvilke klasse/klasser du skal ride, og hvilke heste/ponyer du skal ønske, inden du tilmelder dig.

Du kan se propositionerne for forårsstævnet her: Propositioner

 

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at ride LB-pony eller LA-hest, kræver det, at du køber en D-stævnelicens. Se hvordan her.

 

Tilmelding:
-    Gå ind på Ballerup Rideklubs hjemmeside

  • Klik på menuen ”Rideskolestævne” > Læs og følg vejledning

 

 

 

Hvis du har brug for hjælp til tilmeldingen, kan du kontakte rideskoleudvalget rideskoleudvalg@yahoo.dk.


Mange glade hilsener

🦄Rideskoleudvalget🦄

 

 

Læs mere

Opsadlingskursus

02-03-2023

Er du ny rideskolerytter, har du ikke lært at sadle op endnu, er du forældre/bedsteforældre eller vil du bare gerne blive bedre til at sadle op, så kommer her muligheden 😀. 

Vi holder opsadlingskursus den første søndag i hver måned kl. 16:00.

På opsadlingskurserne lærer man bl.a. at lægge sadel og hovedtøj rigtigt på sin hest. Der læres også hvordan man bedst og mest sikkert, håndterer hesten inde i stalden 

Kurset tager ca. 1 time, og er åbent både for børn, voksne og forældre. Vi anbefaler at alle, der er nye til ridning, deltager i mindst et opsadlingskursus. 

Det koster 50 kr. pr. deltager. Tilmelding skal ske ved at skrive til rideskoleansvarlig@balleruprideklub.dk

 

De næste kurser bliver:

Søndag den 5/3 kl. 16:00

Søndag den 2/4 kl. 16:00

Søndag den 7/5 kl. 16:00

 

Ved færre end 4 deltagere aflyser vi :-)

Læs mere

Bliv sponsor for Ballerup Rideklub

07-01-2022 Læs mere

Velkommen til nyt tilmelding- og betalingssystem

01-01-2021

Velkommen til nyt betaling- og tilmeldings system, hvor alle vores eksisterende og nye medlemmer skal oprette en profil, da vi skifter vores nuværende betalingsløsning ud med automatisk kortbetaling, som tilknyttes din profil. Der tilmeldes et betalingskort ved tilmelding for hver enkelt, så har du en familieprofil med flere familiemedlemmer, kan du tilmelde det betalingskort du ønsker for hver enkelt.

Det nye tilmelding- og betalingssystem er fuldt ud erstattet pr. 1. januar 2021.

Er du forældre/værge, familemedlem, som betaler for dit barn/børn eller for et andet familiemedlem, skal du oprette en profil og tilmelde barnet/familiemedlemmet i din profil. Hvis man har flere børn, som går til ridning, kan det være en fordel at have oprettet egen profil og tilføje sine børn som familiemedlemmer. På den måde logger man kun ind ét sted og har overblik over tilmeldinger mv. for den enkelte ét sted.

Er du betaler for fx ét barn, kan du blot oprette en profil på barnet og tilknytte et betalingskort.

Du kan få hjælp til oprettelse af din profil / tilføje familiemedlemmer på knappen hjælp eller ved at kontakte kontoret i kontortiden tirsdag og torsdag 14-16.30 eller via mail til kontor@balleruprideklub.dk eller rideskoleansvarlig@balleruprideklub.dk

Rideskolen: Når du har kontaktet os og aftalt at starte på hold og har oprettet en profil, tilmelder vi hold, kontingent mv. og sender en pakketilmelding med et pakkelink, som du skal følge for at godkende og tilmelde et betalingskort.

Ønsker du efterfølgende senere at tilmelde et ekstra hold evt. skabsleje modtager du igen en pakketilmelding og et pakkelink, som du skal følge og gennemføre med tilmelding af dit betalingskort.

Det nye system vil gøre det nemmere både at følge med i tilmeldinger, økonomi mv. som ses i din profil samt vores kommunikation til jer, da vi har mulighed for at sende både sms og mails fra systemet både til hver enkelt og til alle rideskolehold ved fx. aflysninger.

Husk også at du på din profil kan aktivere at modtage vores nyheder og opslag, så du får alle nyheder, informationer om klubben og rideskolen automatisk via mail. 

Hvis du får nyt betalingskort og skal skifte betalingsoplysninger, så gøres det ved at gå til din profil, økonomi>opdatér betalingsoplysninger (Kun muligt at opdatere et eksisterende tilmeldt betalingskort og ikke tilmelde et betalingskort) Tilmelding af betalingskort sker altid via pakkelink.

Vi er glade for at kunne byde alle vores medlemmer, nye og kommende velkommen til det nye systemsmiley

 
Læs mere

Ballerup Rideklub har YouTube kanal

25-01-2021

Ballerup Rideklub har fået sin egen YouTube-kanal smiley Her vil der løbende blive lagt små videoer op af forskellige ting fra rideskolen. Følg gerne med: 

Ballerup Rideklub Youtube kanal

Læs mere