Varsling om prisændringer pr. 1/1-2024

30-11-2023

Der varsles hermed om prisændringer gældende pr. 1. januar 2024.

Der udsendes mail til pensionærer og rideskoleryttere om prisændringerne i dag d. 30/11-2023.

Priser gældende pr. 1. januar 2024 ses her:

Prisændringer opstaldning:

Prisændringer rideskolen:

Hestepension:

 

Mvh. 

Bestyrelsen

Læs mere

Enetimer i julen 2023

29-11-2023

Vi afholder enetimer i spring og dressur på rideskolens heste i juleferien 😊.

Derudover har vi en nytårs-skovtur d. 31/12. fra kl. 10-11 (opsadling 9.30 + afsadling). Vi rider efter vind og vejr, men du skal være let øvet/øvet rytter, da hestene kan være lidt ekstra friske hvis det er koldt og blæser. Der sluttes af med kransekage og et godt nytår 🎉

 

I kan se mere info her: 

Dato:

Aktivitet:

Pris:

20/12-2022

Enetime dressur

210 kr.

21/12-2022

Spring (4 på et hold)

160 kr.

26/12-2022

Enetime dressur

210 kr.

27/12-2022

Enetime dressur

210 kr.

29/12-2022

Spring (4 på et hold) 160 kr.
30/12-2022
Enetime dressur

210 kr.

 

31/12-2022

Nytårs-skovtur. OBS. kun let øvet/øvet

250 kr.

 

Booking for enetimer åbner tirsdag den 5/12 kl. 15.00. Man kan ikke booke før. 

Nytårsskovtur åbner for tilmelding 8/12 - se senere opslag her på hjemmesiden eller klubbens facebookside

Pladserne plejer at blive revet væk, og systemet har af og til svært ved at følge med i de mange bookinger. Så sørg for at væbne dig med tålmodighed i systemet, og book ikke flere pladser end du ønsker.

 

I kan booke enetimer i dressur og spring via. dette link: https://staevneplanner.azurewebsites.net/

 

Hvis I har spørgsmål eller problemer med at booke, kan I skrive til dagligleder@balleruprideklub.dk

Læs mere

OBS. Nye emailadresser

28-09-2023

💌NY KONTAKT MAIL TIL DAGLIG LEDER OG RIDESKOLEANSVARLIG💌

Denne mailadresse er IKKE længere aktiv: rideskoleansvarlig@balleruprideklub.dk 

I stedet har vi fået 2 nye mailadresser - en til rideskolen og en til pensionærer samt al øvrig henvendelse til daglig leder:

Henvendelse om rideskolen, f.eks. indmeldelse, udmeldelse, ændring af hold mm.

Alle øvrige henvendelser til daglig leder sendes til: 

 

Læs mere

Antibulli ridning

15-08-2023

🤝🤝 ANTIBULLI RIDNING 🤝🤝

Vi er blevet en del af Antibulli Ridning, et initiativ udviklet i samarbejde med Mary Fonden og Dansk Ride Forbund, der fokuserer på at skabe et positivt og inkluderende miljø for alle vores medlemmer 💛.

Vi vil derfor lave en række fællesskabsfremmende aktiviteter, som vil blive afholdt på tværs af hele rideklubben. Disse aktiviteter er designet til at styrke fællesskabet og forebygge dårlig trivsel. Vi tror på, at det er vigtigt at skabe et positivt og inkluderende fællesskab, hvor vi alle kan udvikle os både som ryttere og som individer 🌸.

I de næste 6 måneder vil der ligeledes blive udvalgt enkelte hold, hvor vi målrettet vil arbejde med principperne for antibulli ridning i selve undervisningen. De hold der er blevet udvalgt, vil få et informationsbrev med hjem inden længe 😊.

Antibulli Ridning er baseret på principperne om tolerance, respekt og omsorg. Ved at deltage i disse aktiviteter vil der være læring om at være opmærksomme på hinanden, støtte hinanden og skabe en tryg og positiv atmosfære i vores rideklub.

I den kommende tid vil vi sende mere information ud om de fællesskabsfremmende aktiviteter, herunder datoer og detaljer. Vi håber, at I vil deltage og være en aktiv del af dette vigtige arbejde. Vi er overbeviste om, at vores fælles indsats vil bidrage til at skabe et endnu bedre og mere inkluderende miljø i vores rideklub.

Hvis I har spørgsmål eller ønsker yderligere information om Antibulli Ridning eller de kommende aktiviteter, er I velkomne til at kontakte mig på: rideskoleansvarlig@balleruprideklub.dk

Jeg vil også opfordre jer til at klikke ind på https://antibulli.dk/ridning/ hvor I kan læse mere om konceptet, samt finde viden og råd til, hvordan man kan fremme det gode fællesskab i rideklubben.

Vi glæder os til at fortsætte arbejdet med at skabe et positivt og inkluderende miljø for alle vores medlemmer 💚.

Læs mere

Opsadlingskursus

02-03-2023

Er du ny rideskolerytter, har du ikke lært at sadle op endnu, er du forældre/bedsteforældre eller vil du bare gerne blive bedre til at sadle op, så kommer her muligheden 😀. 

Vi holder opsadlingskursus en søndag i hver måned kl. 16:00.

På opsadlingskurserne lærer man bl.a. at lægge sadel og hovedtøj rigtigt på sin hest. Der læres også hvordan man bedst og mest sikkert, håndterer hesten inde i stalden 

Kurset tager ca. 1 time, og er åbent både for børn, voksne og forældre. Vi anbefaler at alle, der er nye til ridning, deltager i mindst et opsadlingskursus. 

Det koster 50 kr. pr. deltager. Tilmelding skal ske ved at skrive til rideskoleansvarlig@balleruprideklub.dk

 

De næste kurser bliver:

Søndag den 10/9 kl. 16:00

Søndag den 8/10 kl. 16:00

Søndag den 5/11 kl. 16:00

Søndag den 10/12 kl 16.00 

Tilmelding opsadlingskursus

 

Ved færre end 4 deltagere aflyser vi :-)

Læs mere

Bliv sponsor for Ballerup Rideklub

07-01-2022 Læs mere

Velkommen til nyt tilmelding- og betalingssystem

01-01-2021

Velkommen til nyt betaling- og tilmeldings system, hvor alle vores eksisterende og nye medlemmer skal oprette en profil, da vi skifter vores nuværende betalingsløsning ud med automatisk kortbetaling, som tilknyttes din profil. Der tilmeldes et betalingskort ved tilmelding for hver enkelt medlem, så har du en familieprofil med flere familiemedlemmer, kan du tilmelde det betalingskort du ønsker for hver enkelt medlem.

Det nye tilmelding- og betalingssystem er fuldt ud erstattet pr. 1. januar 2021.

Er du forældre/værge, familemedlem, som betaler for dit barn/børn eller for et andet familiemedlem, skal du oprette en profil til barnet/familiemedlemmet med din mailadresse og telefonnummer og barnets/familiemedlemmets navn og persondata. Hvis man har flere børn, som går til ridning, kan det være en fordel at have oprettet egen profil og tilføje sine børn som familiemedlemmer. På den måde logger man kun ind ét sted og har overblik over tilmeldinger mv. for den enkelte.

Er du betaler for fx ét barn, kan du blot oprette en profil på barnet og tilknytte et betalingskort.

Du kan få hjælp til oprettelse af din profil / tilføje familiemedlemmer på knappen hjælp eller ved at kontakte kontoret i kontortiden tirsdag og torsdag 14-16.30 eller via mail til kontor@balleruprideklub.dk eller rideskoleansvarlig@balleruprideklub.dk

Rideskolen: Når du har kontaktet os og aftalt at starte på hold og har oprettet en profil, tilmelder vi hold, kontingent mv. og sender en pakketilmelding med et pakkelink, som du skal følge for at godkende og tilmelde et betalingskort.

Ønsker du efterfølgende senere at tilmelde et ekstra hold evt. skabsleje modtager du igen en pakketilmelding og et pakkelink, som du skal følge og gennemføre med tilmelding af dit betalingskort.

Det nye system vil gøre det nemmere både at følge med i tilmeldinger, økonomi mv. som ses i din profil samt vores kommunikation til jer, da vi har mulighed for at sende både sms og mails fra systemet både til hver enkelt og til alle rideskolehold ved fx. aflysninger, arrangementer mv.

Husk også at du på din profil kan aktivere at modtage vores nyheder og opslag, så du får alle nyheder, informationer om klubben og rideskolen automatisk via mail. 

Hvis du får nyt betalingskort og skal skifte betalingsoplysninger, så gøres det ved at gå til din profil, fanen økonomi>opdatér betalingsoplysninger (Kun muligt at opdatere et eksisterende tilmeldt betalingskort) Tilmelding af betalingskort sker altid via pakkelink.

Vi er glade for at kunne byde alle vores medlemmer, nye og kommende velkommen til det nye systemsmiley

 
Læs mere

Ballerup Rideklub har YouTube kanal

25-01-2021

Ballerup Rideklub har fået sin egen YouTube-kanal smiley Her vil der løbende blive lagt små videoer op af forskellige ting fra rideskolen. Følg gerne med: 

Ballerup Rideklub Youtube kanal

Læs mere