Kæpheste træning

12-05-2022

🐴🦄🐴🦄 KÆPHESTE TRÆNING 🐴🦄🐴🦄

Vi afholder træningsdage inden kæpheste stævnet følgende dage:

  • Lørdag d. 14. maj kl. 10.30-12.00

  • Onsdag d. 18. maj kl. 17-18.30

Ved godt vejr, er vi på den bagerste dressurbane, og ellers i cafeteriaet. Der er "drop-in", så du kan komme og gå i det tidsrum 😀. Det er gratis på disse to træningsdage.

Så vil du se hvad kæpheste-ridning er, har du spørgsmål til stævnet, vil træne til stævnet eller bare have en hyggelig og sjov stund, så kom og vær med 😀😀😀

Læs mere

Opsadlingskurser den første søndag i hver måned

02-03-2022

Da der var stor efterspørgsel efter vores opsadlingskurser, har vi valgt, at der skal være et opsadlingskursus fast den første søndag i hver måned kl. 16:15.

På opsadlingskurserne lærer man bl.a. at lægge sadel og hovedtøj rigtigt på sin hest. Kurset tager ca. 1 time og er åbent både for børn, voksne og forældre. Vi anbefaler at alle, der er nye til ridning, deltager i mindst et opsadlingskursus. 

Det koster 50 kr. eller et corona-klip pr. deltager. Tilmelding skal ske ved at skrive til rideskoleansvarlig@balleruprideklub.dk

De næste kurser bliver:

Søndag den 6/3 kl. 16:15

Søndag den 3/4 kl. 16:15

Søndag den 1/5 kl. 16:15

 

Ved færre end 3 deltagere aflyser vi :-)

Læs mere

Covid-19 test med og uden tidsbestilling

05-05-2021

Her finder du alle steder i Region Hovedstaden, hvor man kan testes for Covid-19. Du kan både finde store og mindre steder med PCR test med tidsbestilling og steder med hurtig-test uden tidsbestilling.

Covid-19 teststeder i Region Hovedstaden

Pjece Til-dig-som-er-testet-positiv_opdateret 28/1-22

Det er muligt at få digital coronapas på minsundhed, minlæge, coronapas eller at downloade Coronapas ved at logge ind på minsundhed.dk.

Det er også muligt at få et fysisk Coronapas på de private hurtigteststeder.

  • Derudover findes der en fuldmagtsløsning på sundhed.dk, som gør det muligt for pårørende eller værger, at se testsvar og hente COVID-19 testpas.
Læs mere

Ballerup Rideklub har YouTube kanal

25-01-2021

Ballerup Rideklub har fået sin egen YouTube-kanal smiley Her vil der løbende blive lagt små videoer op af forskellige ting fra rideskolen. Følg gerne med: 

Ballerup Rideklub Youtube kanal

Læs mere

Velkommen til nyt tilmelding- og betalingssystem

01-01-2021

Velkommen til nyt betaling- og tilmeldings system, hvor alle vores eksisterende og nye medlemmer skal oprette en profil, da vi skifter vores nuværende betalingsløsning ud med automatisk kortbetaling, som tilknyttes din profil. Der tilmeldes et betalingskort ved tilmelding for hver enkelt, så har du en familieprofil med flere familiemedlemmer, kan du tilmelde det betalingskort du ønsker for hver enkelt.

Det nye tilmelding- og betalingssystem er fuldt ud erstattet pr. 1. januar 2021.

Er du forældre/værge, familemedlem, som betaler for dit barn/børn eller for et andet familiemedlem, skal du oprette en profil og tilmelde barnet/familiemedlemmet i din profil. Hvis man har flere børn, som går til ridning, kan det være en fordel at have oprettet egen profil og tilføje sine børn som familiemedlemmer. På den måde logger man kun ind ét sted og har overblik over tilmeldinger mv. for den enkelte ét sted.

Er du betaler for fx ét barn, kan du blot oprette en profil på barnet og tilknytte et betalingskort.

Du kan få hjælp til oprettelse af din profil / tilføje familiemedlemmer på knappen hjælp eller ved at kontakte kontoret i kontortiden tirsdag og torsdag 14-16.30 eller via mail til kontor@balleruprideklub.dk eller rideskoleansvarlig@balleruprideklub.dk

Rideskolen: Når du har kontaktet os og aftalt at starte på hold og har oprettet en profil, tilmelder vi hold, kontingent mv. og sender en pakketilmelding med et pakkelink, som du skal følge for at godkende og tilmelde et betalingskort.

Ønsker du efterfølgende senere at tilmelde et ekstra hold evt. skabsleje modtager du igen en pakketilmelding og et pakkelink, som du skal følge og gennemføre med tilmelding af dit betalingskort.

Det nye system vil gøre det nemmere både at følge med i tilmeldinger, økonomi mv. som ses i din profil samt vores kommunikation til jer, da vi har mulighed for at sende både sms og mails fra systemet både til hver enkelt og til alle rideskolehold ved fx. aflysninger.

Husk også at du på din profil kan aktivere at modtage vores nyheder og opslag, så du får alle nyheder, informationer om klubben og rideskolen automatisk via mail. 

Hvis du får nyt betalingskort og skal skifte betalingsoplysninger, så gøres det ved at gå til din profil, økonomi>opdatér betalingsoplysninger (Kun muligt at opdatere et eksisterende tilmeldt betalingskort og ikke tilmelde et betalingskort) Tilmelding af betalingskort sker altid via pakkelink.

Vi er glade for at kunne byde alle vores medlemmer, nye og kommende velkommen til det nye systemsmiley

 
Læs mere