Gældende restriktioner forlænges til 7. februar

13-01-2021

Nyt pressemøde idag, der desværre forlænger de gældende restriktioner - hvor foreningsliv er lukket ned, al social kontakt skal minimeres og ikke mindst et forsamlingsforbud på 5 Pers. ?????????????????????????????.

Så desværre er rideskolen fortsat lukket ????.

Vi håber selvfølgelig alt vi kan, for at situationen snart ændre sig, og vi på en eller anden måde kan åbne op igen ????????.

Men indtil videre er rideskolen lukket til og med d. 7. Februar ????.

Gældende restriktioner forlænges til 7. februar.

 

Læs mere

Online video undervisning

13-01-2021

????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Vi savner alle jer skønne ryttere ????. Og vi savner at holde vores skønne rideskole åben ????.

Imens vi holder lukket har vi dog brugt noget af tiden på at lave nogle online-videoer. Så på trods af at det ikke på nuværende tidspunkt er muligt fysisk at komme til ridning, så håber vi at I alligevel kan lærer lidt om ridning ????.

Nogle af de emner der vil komme er:

  • Præsentation af vores ponyer/heste
  • Hvordan strigler man en hest
  • Hvordan sadler man op
  • Håndtering af heste
  • Ridevideoer hvor vi ser på rigtig/forkert diagonal, nogle forskellige øvelser osv.

Der kommer et link til videoer snart, som vi sender ud til alle hold ????????

Pas på jer selv og hinanden - glæder mig til vi ses ????

 

Mvh. Maria / rideskoleansvarlig

13.01.2021

 
Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling 2021 på Ballerup Rideklub

04-01-2021

Den årlige generalforsamling afholdes:

 

Tid:    Onsdag den 10. marts 2021 kl. 18.00 (dørene åbnes kl. 17.30)

Sted:  Cafeteriaet

På valg er Mette Gade, Anni Bundesen, Katrine Mohr, Pernille Knudby og Camilla Jellesmark.

 

Dagsorden annonceres senere her på siden under Nyheder!

Læs mere

Forslag der ønskes behandlet til kommende generalforsamling

03-01-2021

Forslag der ønskes behandlet på vores generalforsamling i marts, skal være bestyrelsen i hænde senest d. 10. januar 2021.

Medlemmer der ønsker at opstille til valg på generalforsamlingen, skal skriftligt meddele dette samt hvilke poster vedkommende ønsker at opstille til, senest en måned før generalforsamlingens afholdelse.

Dato for afholdelse og indkaldelse til generalforsamling meddeles senere på hjemmesiden og på Ballerup Rideklubs facebookside.

Alle medlemmer over 18 år er valgbare til bestyrelsen, hvis de har betalt kontingent og været medlem af klubben i mindst 3 måneder.

Send mail til bestyrelsen: bestyrelse@balleruprideklub.dk

 

Læs mere

Velkommen til nyt tilmelding- og betalingssystem

01-01-2021

Velkommen til nyt betaling- og tilmeldings system, hvor alle vores eksisterende og nye medlemmer skal oprette en profil, da vi skifter vores nuværende betalingsløsning ud med automatisk kortbetaling, som tilknyttes din profil.

Det nye tilmelding- og betalingssystem er fuldt ud erstattet pr. 1. januar 2021.

Er du forældre/værge, familemedlem, som betaler for dit barn/børn eller for et andet familiemedlem, skal du oprette en profil og tilmelde barnet/familiemedlemmet i din profil. Hvis man har flere børn, som går til ridning, kan det være en fordel at have oprettet egen profil og tilføje sine børn som familiemedlemmer. På den måde logger man kun ind ét sted og har overblik over tilmeldinger mv. for den enkelte ét sted.

Er du betaler for fx ét barn, kan du blot oprette en profil på barnet og tilknytte et betalingskort.

Du kan få hjælp til oprettelse af din profil / tilføje familiemedlemmer på knappen hjælp eller ved at kontakte kontoret i kontortiden tirsdag og torsdag 14-16.30 eller via mail til kontor@balleruprideklub.dk eller rideskoleansvarlig@balleruprideklub.dk

Rideskolen: Når du har kontaktet os og aftalt at starte på hold og har oprettet en profil, tilmelder vi hold, kontingent mv. og sender en pakketilmelding med et pakkelink, som du skal følge for at godkende og tilmelde et betalingskort.

Ønsker du efterfølgende senere at tilmelde et ekstra hold evt. skabsleje modtager du igen en pakketilmelding og et pakkelink, som du skal godkende med dit betalingskort.

Det nye system vil gøre det nemmere både at følge med i tilmeldinger, økonomi mv. som ses i din profil samt vores kommuniktation til jer, da vi har mulighed for at sende både sms og mails fra systemet både til hver enkelt og til alle rideskolehold.

Husk også at du på din profil kan aktivere at modtage vores nyheder og opslag, så du får alle nyheder, informationer om klubben og rideskolen automatisk via mail. 

Hvis du får nyt betalingskort og skal skifte betalingsoplysninger, gøres det ved at gå til din profil, økonomi>opdatér betalilngsoplysninger (Kun muligt at opdatere et eksisterende tilmeldt betalingskort og ikke tilmelde et betalingskort) Tilmelding sker altid via pakkelink.

Vi er glade for at kunne byde alle vores medlemmer, nye og kommende velkommen til det nye systemsmiley

Læs mere